MediaTribe
LinkedIn Instagram

Merkgedreven organisaties benutten hun potentieel beter, omdat de samenhang klopt. Vanuit een heldere merkidentiteit en -positionering, in combinatie met een duidelijk marketing actieplan, wordt het potentieel van jouw bedrijf beter benut. Om jouw bedrijf te helpen de beste versie van zichzelf te worden, hebben wij de volgende 5 stappen ontwikkeld.

Stap 1. Merkidentiteit

Het neerzetten van jouw merkidentiteit is de belangrijkste stap en een uniek proces. Op basis van vier verschillende onderdelen wordt jouw merkidentiteit opgezet.

Meer informatie

Stap 2. Merkpositionering

Wat is jouw markt? Wie is jouw doelgroep? Waar en hoe positioneer jij jouw bedrijf? Dit maakt jouw strategisch fundament af.

Meer informatie

Stap 3. Visuele merkidentiteit

Een sterke visuele merkidentiteit helpt bij het creëren en bewaken van een sterk imago en hogere merkbekendheid. Hiermee is jouw merkfundament rond.

Meer informatie

Stap 4. Marketing actieplan

Een praktisch plan dat handvatten biedt om het team strategisch sturing te geven bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. Met dit plan kan jij efficiënt jouw marketingbudgetten besteden en betere strategische keuzes maken.

Meer informatie

Stap 5. Mediaontwikkeling en -management

Marketingdoelstellingen behaal je door content creatie te combineren met de juiste boodschap aan jouw doelgroep. Behaal betere conversies door de doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

Meer informatie

Referentie

Tijdens de eerste sessie: merkidentiteit, kwamen wij erachter dat wij dit veel eerder hadden moeten doen! Het was voor het team een uitdagende sessie, waarbij iedereen werd getriggerd om na te denken over de ‘purpose’ van Togather Finance en onze diensten. De invulling van de activiteiten was voor ons een nieuwe manier van werken, waardoor wij niet alleen uit onze comfortzone werden gehaald, maar het team elkaar ook beter leerde kennen. Een waardevolle ervaring met resultaten om trots op te zijn.

Deborah Hutchinson – CEO Togather Finance

Bedrijven die jou voor gingen:

De Eekhoorn

Logo en huisstijl ontwikkeling

Togather

Positionering, branding & activatie

StartVitaal

Logo en huisstijl ontwikkeling

Benieuwd naar jouw unieke identiteit?

Ik neem graag contact met jou op!

Joost Metten