MediaTribe
LinkedIn Instagram

Behind the scenes:

een dag tijdens het TIO Career Event

Vroeg in de ochtend gingen Joost Metten en ik, Julia Braas, naar het BNC Congrescentrum in Nieuwegein. Vorige week woensdag werd daar namelijk het TIO Career Event gehouden. We gingen met de gele intercity, want door het boerenprotest was met de auto gaan geen optie. We stapten over op de tram en uit bij de halte Congrescentrum. Daar was de weg makkelijk te vinden, dankzij de stoet met studenten en standhouders. De rij bij de ingang stond vol met gedreven ondernemers die zin hadden om de studenten enthousiast te maken voor hun bedrijf.

Net zoals wij! We stonden te popelen om te vertellen over wat we doen en het stukje over de unieke combinatie tussen Comeback sports en MediaTribe hadden wij al in ons hoofd zitten. Eenmaal bij onze stand aangekomen (inclusief tasje met informatie, lunchbonnen en een lekkere ‘TIO Chocolonely’), hadden we nog een uur om alles in stijl klaar te zetten.

 

Gemotiveerd

De studenten stroomden binnen. Een sportmarketingbureau en designbureau? Dat vonden ze er wel interessant uitzien. ‘’Kan je hier wat meer over vertellen?’’, was een van de vragen die wij vaak gesteld kregen. Tuurlijk! Het viel ons op dat er ontzettend veel gemotiveerde en oprecht geïnteresseerde studenten rondliepen, wat het extra leuk maakte om ons verhaal te doen. Tijdens de lunch hadden Joost en ik nog een inspirerend gesprek met twee heren van ZEEMAN. Wat een prachtig bedrijf is dat!

 

Nu al?

Om 15.30 uur begonnen de eerste standhouders al met opruimen. ‘’Nu al?’’, dachten wij. Bij onze stand was het namelijk nog druk genoeg met de studenten, dus gingen wij nog even door! We sloten de middag af met een netwerkborrel waar we nog diverse ondernemers hebben gesproken onder het genot van een koud drankje. Het was een geslaagde dag!

 

Jezelf ontwikkelen

Hoe we terecht zijn gekomen op het TIO Career Event? Twee jaar geleden kwam er een TIO afstudeerstagiaire aan boord bij ons, Floor Schouten. Inmiddels is ze na het behalen van haar diploma nu vast in dienst! Zo’n topper als Floor zoeken we natuurlijk weer.

 

Wij werken veel met stagiairs, die zich helemaal thuisvoelen in ons jonge en dynamische team. Als erkend leerbedrijf kunnen wij de opstap zijn voor een geweldige carrière. We hopen dat we door onze aanwezigheid op het TIO Career Event binnenkort nieuwe stagiaires mogen verwelkomen bij ons op kantoor voor een verdere kennismaking.

 

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waarbij je jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!