MediaTribe bouwt met Schouten Techniek aan een verfrissende en krachtige merkidentiteit

/
/
MediaTribe bouwt met Schouten Techniek aan een verfrissende en krachtige merkidentiteit

 

MediaTribe heeft voor Schouten Techniek een verfrissende en krachtige merkidentiteit bepaald waarmee heel helder omschreven wordt waar het bedrijf voor staat en wie ze zijn. Voor het bepalen van deze merkidentiteit zijn er weer een aantal stappen doorlopen. We starten altijd met het vormen van de purpose, visie en missie en het bepalen van de kernwaarden. Hierna kiezen we een passend archetype en omschrijven we de juiste tone of voice.

Purpose
Schouten Techniek gelooft in toekomstbestendige oplossingen voor mens en milieu. Als stabiel installatiebedrijf hebben zij een voortrekkers rol op het gebied van duurzaamheid en stroomt energie van nature naar creatieve technische oplossingen. Schouten Techniek is een vindingrijke partner en denkt altijd één stap verder met én voor opdrachtgevers, want vooruitlopen doen ze samen.

Missie
Schouten Techniek zet zich actief in als totaalinstallateur in de zakelijke markt. Zij bouwen aan toekomstbestendige oplossingen op het gebied van elektro- , klimaat-, ventilatie-, sanitair-, regel-, en beveiligingstechniek. Dit doet Schouten Techniek vanuit de bedrijfstakken woningbouw, utiliteit, modulaire bouw en technisch beheer en onderhoud.

Door vindingrijk te opereren denkt Schouten Techniek altijd een stap verder met het oog op duurzaamheid. In alles wat zij doen handelen zij vanuit de kernwaarden: vindingrijk, stabiel, energie en samen!

Visie
Schouten Techniek gelooft dat we met innovatieve installaties een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan duurzame oplossingen voor de toekomst.

Waarden die belangrijk zijn voor iedereen die met Schouten Techniek op pad gaat

Vindingrijk
Bij Schouten Techniek zijn ze creatief en inventief. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en houden ervan om out of the box te denken als het gaat om technische oplossingen. Hierdoor zijn onze mensen continue in ontwikkeling en zijn zij altijd in beweging. Doordat Schouten Techniek de vrijheid in oplossingen faciliteert, inspireert het mensen om vindingrijk te zijn.

Stabiel
Schouten Techniek is een stabiel en nuchter West-Fries bedrijf. Een betrouwbare partner op zowel financieel vlak als op menselijk vlak. Ze houden ons altijd aan hun woord en zijn een geloofwaardige partner voor de lange termijn.

Energie
Een sleutelbegrip voor Schouten Techniek. Zij zijn bezig met energie, op de meest duurzame manier. Niet alleen voor hun gewaardeerde partners, maar ook voor onze collega’s zijn zij met duurzame energie bezig. Denk hierbij aan humor, plezier en sporten op de werkvloer. Schouten Techniek is heel bewust bezig met de toekomst.

Samen
Samen vinden ze bij Schouten altijd oplossingen. Samen met hun partners. Schouten werkt in teams en denkt altijd met elkaar mee om de mooiste projecten neer te zetten.

70% Held en 30% Caregiver = PUUR Schouten Techniek

HELD 
Binnen Schouten Techniek doen ze er alles aan om het beoogde resultaat te behalen. Onze winnaarscultuur geeft hun energie. Schouten Techniek is moedig wanneer er gevraagd wordt om van de wereld een duurzamere plek te maken. Als dit doel behaald is, zijn zij alweer op zoek naar een hoger level. Kennis van de markt is hierin belangrijk, om ervoor te zorgen dat zij zo sterk en competent mogelijk zijn. Zij willen de beste zijn. Uitdagingen aangaan en elke dag gefocust vol energie alles geven.

CAREGIVER
Binnen een goed team kent men elkaar door en door. Je leest elkaar zonder ook maar één woord te hoeven uitwisselen en je hebt aan een half woord genoeg als het gaat om elkaar begrijpen. Vanuit hun zorgzame karakter en oprechte interesse weten ze heel goed wat er leeft en speelt bij hun klanten en personeelsleden. Schouten Techniek is betrouwbaar, zorgzaam en haalt voldoening uit een positieve bijdrage leveren aan de wereld om haar heen. Ze doen dit samen, niet alleen.

De persoonlijkheid van Schouten Techniek = Nuchter, casual, modern, vol zelfvertrouwen, respectvol en overwegend serieus met een vleugje humor.