MediaTribe
LinkedIn Instagram

Sportfolio

Het zichtbaar maken van jouw sportdroom!

In samenwerking met Comeback sports, verzorgen wij sportfolio’s voor topsporters. Je wordt een eigen merk en creëert zichtbaarheid voor je eigen merk. Jouw eigen identiteit!  Vanuit het sportfolio wordt de grootste uitdaging aangegaan “Hoe kan ik sponsoren vinden om mijn carrière te financieren?” Het sportfolio vormt een maximale sportbeleving, waarmee je sponsoren razend enthousiast maakt. Je maakt een professionele indruk. De beleving die hierdoor ontstaat is enorm belangrijk voor het aantrekken van nieuwe sponsoren. Het zorgt er namelijk voor dat je bekend wordt en jouw verhaal op een aantrekkelijke manier wordt overgebracht. Je wekt een professionele uitstraling op. Een geweldig startschot voor een langdurige samenwerking met jouw nieuwe sponsoren.

Onze sportfolio's

Tristan Tulen

Tristan Tulen zat al vanaf jongs af aan op schermen. Zijn jongere broer Rafaël volgende hem daarin. Door hun leeftijdsverschil zijn zij allebei hun eigen weg gegaan in de sport. Ze trainden bij verschillende clubs en deden mee aan andere wedstrijden. Toch hebben zij hetzelfde doel voor ogen: een plekje op de wereldranglijst schermen!

Het sportfolio van de broers is een duo-sportfolio, wat inhoudt dat het bedoeld is voor beide heren als één team. In het sportfolio is de techniek van het schermen verwerkt in combinatie met de snelheid van de sport. Het geeft de broers ook houvast om schermen in Nederland beter op de kaart te zetten.

Rafaël Tulen

Rafaël Tulen zat al vanaf jongs af aan op schermen en volgde zijn oudere broer Tristan. Door hun leeftijdsverschil zijn zij allebei hun eigen weg gegaan in de sport. Toch hebben zij hetzelfde sportdoel voor ogen: een plekje op de wereldranglijst schermen! Daarnaast willen ze de sport populairder maken in Nederland.

Het sportfolio van de broers is een duo-sportfolio, wat inhoudt dat het bedoeld is voor beide heren als één team. In het sportfolio is de techniek van het schermen verwerkt in combinatie met de snelheid van de sport. Het geeft de broers ook houvast om schermen in Nederland beter op de kaart te zetten.

Mexime van Driel

Mexime van Driel is sinds 2019 een team met haar zusje Emi van Driel. Hun moeder heeft eredivisie gespeeld in de zaal, waardoor de dames met volleybal zijn opgevoed. Ook zij zijn begonnen in de zaal en gingen zomers naar buiten, waar ze het zand opzochten. Het plezier in beachvolleybal groeide en zo hebben de dames de overstap gemaakt naar volledig beachvolleybal.

Het sportfolio van de dames is een duo-sportfolio, wat inhoudt dat het bedoeld is voor beide dames als één team. In het sportfolio is de kracht van het beachvolleybal verwerkt in combinatie met het strandgevoel, wat goed past bij het DNA van de zussen.

Emi van Driel

Emi van Driel is sinds 2019 een team met haar zus Mexime van Driel. Voor die tijd speelde Emi met een ander teamgenoot, waarmee ze haar talent heeft ontwikkeld. Samen met haar zus heeft ze een prachtige tweede plek weten te winnen op het internationale toernooi King of the Court. Een wedstrijd en evenement waar de dames hun voetafdruk hebben achtergelaten en zich in het zicht hebben gespeeld.

Het sportfolio van de dames is een duo-sportfolio, wat inhoudt dat het bedoeld is voor beide dames als één team. In het sportfolio is de kracht van het beachvolleybal verwerkt in combinatie met het strandgevoel, wat goed past bij het DNA van de zussen.

Esther Fokke

Op zeven jarige leeftijd stapte Esther voor het eerst binnen de vier lijnen en was gelijk verliefd op het spelletje. Na haar eerste jaar competitie en twee keer per week trainen ging het snel. Ze werd geselecteerd voor het Noord-Hollands team en vanuit daar is ze door gestroomd naar het Nederlands team. Esther is gevraagd of ze deel wilde uitmaken van een kleine selectie speelsters om de Olympische spelen te halen voor Nederland. Daar ligt haar focus nu!

Oranje is de kleur van het Nederlandse team, wat als detailelement continu terugkomt in het sportfolio van Esther. De bescheidenheid van haar is terug te zien in het overige kleurgebruik, namelijk zwart en wit. Het lettertype van haar merknaam heeft allerlei rondingen, die weer slaan op de ronde basketbal.

Bjarne Bouwer

Als vierjarige heeft Bjarne voor het eerst kennis gemaakt met zeilen op een zeilbootje in Nederland. Op jonge leeftijd ging hij wedstrijden zeilen en al snel had hij zichzelf bewezen en kwam ik in de Nederlandse jeugdploeg <12. Na meerdere deelnames en prijzen op NK’s en EK’s, is Bjarne zich nu aan het focussen op de Olympische spelen, met als doen: Goud behalen!

De zeilsport heeft als eerst associatie: golven. Die golven zijn verwerkt in het sportfolio door bepaalde onderdelen van tekst in een golvende beweging te plaatsen. Eén van de kernwaarde van Bjarne is kracht, wat is vertaald naar het blokkerige lettertype.

Laurens Kalf

Laurens staat al sinds zijn tweede op ski’s. Zijn droom is om later als top-skiër in de WorldCup te mogen deelnemen. Hiervoor moet hij vaak naar de bergen om te trainen in de sneeuw. In de Oostenrijkse Alpen voelt hij zich dichter bij de natuur. Van buiten kunnen sporten krijgt hij energie.

”Elke dag is anders, uitdagend en daar leer ik veel van. Morgen ben ik beter dan vandaag.” de uitdaging en zijn focus hebben wij terug laten komen in zijn sportfolio door de groene, strakke strepen.

Tony Boon

Tony Boon zat niet stil als kind. Hij deed aan taekwon-do, schaatsen en wegwielrennen. In 2017 stuurde zijn trainer van wegwielrennen hem de baan op. Niet veel later testte hijvoor het eerst op Papendal bij de Nederlandse selectie. Zijn doelen: Een podiumplek op het EK behalen en in 2024 goud behalen op de sprint en teamsprint bij de olympische spelen in Parijs.

De snelheid van de sport en het sprinten zie je terug in het lettertype van zijn quote en kernwaarden, wat handgeschreven is. Ook is de wielersport terug te vinden in de pagina’s in het sportfolio door het lijngebruik wat is geïnspireerd door de binnenbaan.

Luca Hutten

Op zijn 3e stond Luca Hutten al op de skies en hij bleek talent te hebben! Op 6 jarige leeftijd haalde hij na zijn 1e reuzenslalom geskied te hebben in Morzine al de L’Etoile d’Or (gouden ster). Dit was best uniek omdat normaliter deze gouden ster pas wordt gegeven aan skiërs die meer dan 7 jaar les hebben gehad en daarbij dan elk jaar een skitest succesvol hebben moeten afleggen. Sinds zijn 11e heeft hij ook de NOC*NSF Nederlandse topsporttalenten status.

De kracht van het skiën zie je terug in de afbeeldingen en de vormen in het sportfolio van Luca. Naast de kracht van het skiën is dit ook een kernwaarde van hem, waardoor wij dit goed naar voren laten komen. De verdere patronen en vormen zijn afgeleid van het skiën.

Diede van Oorschot

Diede van Oorschot was zes jaar oud toen ze begon met jeugdschaatsen. Ze is later overgestapt naar shorttrack en won met het jeugd olympisch team het kampioenschap op de mixed relay. Diede zet zich volledig in om haar doel te bereiken: Olympisch kampioen shorttrack worden!

De lijnen van het shorttracken zijn overal in haar sportfolio terug te vinden. De bescheidenheid van Diede, één van haar kernwaarden, wordt mooi weergegeven door de twee kleuren die elkaar subtiel afwisselen op de pagina’s in haar sportfolio.

Dave Kientz

Karate zit in Dave’s bloed. Op 5-jarige leeftijd keek Dave wekelijks met zijn moeder naar de karate training van zijn broer Joey. Doordat Dave aan de kant de trainingen probeerde mee te doen en zelf de techniek onder de knie kreeg, mocht hij al snel meedoen met de lessen die eigenlijk bedoeld waren vanaf 7 jaar. Na twee keer tweede te zijn geworden, werd Dave in 2019 Europees kampioen in Porto. Nu is het zijn doel om wereldkampioen te worden bij de junioren en daarna bij de senioren.

De kracht die Dave uitstraalt met karate, wordt in zijn sportfolio ook weergegeven. zijn discipline en doelgerichtheid zijn terug te zien in de strakke vormen en het strakke lettertype. Het brush lettertype doorbreekt dit, waardoor de kernwaarde energiek ook wordt getoond.

Rimme Boltjes

Sinds jongs af aan heeft Rimme de droom gehad om coureur te worden. Racen, dat wilde hij gaan doen! In zijn debuut seizoen werd hij Vice-kampioen van Nederland/België. Nu staat hij aan de start van het NK. Dit is het hoogste niveau van Nederland. Met een nieuw team, een snellere kart en goede training resultaten, ziet het er erg goed uit voor de komende seizoenen (2020/2021).

De snelheid van het karten is terug te zien in zijn sportfolio. Ook is snelheid verwerkt in het lettertype van zowel zijn merknaam als in zijn quote “Focused and motivated.” De finishvlag zie je ook terug in zijn sportfolio, iets wat natuurlijk niet kan ontbreken in het leven van een coureur.

Thijmen Hutten

Thijmen verruilde toen hij 8 jaar oud was de skies in voor een tennisracket. Zowel in de winter als in de zomer traint hij 3 x per week met daarbij aanvullende fysieke training. M.i.v. van seizoen 2020 maakt hij deel uit van de jeugdselectie van TEAN. Naast de najaars – en voorjaarscompetitie met een TEAN team, tennist hij ook veel toernooien.

In het sportfolio van Thijmen zie je de ronde vorm van de tennisbal terug op de verschillende pagina’s. In de hoeken zijn  de lijnen van het speelveld aan toegevoegd. Deze combinatie geeft een speels effect en geeft de sportiviteit van Thijmen goed weer.

Rik Koen

Rik Koen begon op zijn 5e jaar met karten. De passie voor auto’s kwam vanuit zijn vader, die actief was in de autosport. Op zijn veertiende verjaardag mocht hij zijn autosport licentie halen en voor het eerst op Zandvoort rijden. Toen wist Rik het zeker, hij wilde autocoureur worden! Momenteel rijdt Rik in de Ford Fiësta Sprint Cup.

De kleuren van Rik zijn helm zijn allemaal te vinden in zijn sportfolio. Zijn logo geeft de snelheid van de autosport mooi weer. Het lettertype van zijn quote staat in lijn met de eerlijkheid waar Rik voor staat. Door gebruik te maken van een handgeschreven lettertype, wordt de eerlijkheid weerspiegeld.

Myrthe Jager

Myrthe staat op ski’s sinds haar 3e. Wat begon met een wintersportvakantie is inmiddels uitgegroeid tot volwaardige en serieuze wedstrijdsport. Myrthe is ca. 17 weken per seizoen in de sneeuw in vooral Oostenrijk om te trainen en wedstrijden te doen.

Haar motto: “Hard work beats talent when talent doesn’t work hard.” is door haar gehele sportfolio terug te zien. De kleur blauw, die niet alleen bij Myrthe past, maar ook bij de sneeuw op de pistes, is als een rode draad door haar sportfolio heen.

Indy Kraft van Ermel

Indy staat al vanaf haar 4de op de ski’s en op haar 7de begon Indy met alpine wedstrijd skiën. In mei 2018 behaalde ze de NOC*NSF talentenstatus. Met haar 11 jaar oud, was ze één van de jongste sporters ooit bij wie de sportkoepel dit opplakte.

Door het kleurgebruik in het sportfolio is één van haar kernwaarde goed terug te zien, namelijk energiek. De focus en haar gedrevenheid komen terug in de foto’s en teksten in haar sportfolio. Het lettertype is sierlijk, wat past bij de Indy als persoon.

Jouw eigen identiteit terug laten komen in een sportfolio?
Neem contact met mij op over de mogelijkheden.

Manouk van de Pauvort

Moeder van Thijmen en Luca Hutten

‘TOP!’

Heel fijn bedrijf om mee te werken, niets is te veel. Comeback heeft voor mijn twee zonen een sportfolio gemaakt en dat is heel mooi geworden.

Angelique Hutten