MediaTribe
LinkedIn Instagram

Verbruggen

The Wire Company

Branding

Uitdaging

Een belangrijk onderdeel voor het aansturen van een machine is de systeemkast. In dit kloppend hart wordt elke handeling die van de machine wordt verwacht opgenomen in een digitaal stappenplan door middel van unieke software. En uniek is het want daar waar de meeste bedrijven de software inkopen, ontwikkelt The Wire Company deze software zelf en maakt dit tot hun grootste USP. De uitdaging voor ons om het unieke van The Wire Company te vangen in een unieke corporate identity.

Strategie

Omdat naast hardware, hun zelf geschreven software de grootste USP is, is het van belang om dit duidelijk uit te dragen. In het beeldmerk dat we ontwierpen zit het complete verhaal van eigen software, hardware en ‘outside the box’ denken opgesloten. Om dit beeldmerk heen is een krachtige huisstijl ontworpen dat bijdraagt aan het juiste gevoel dat The Wire Company wilt uitdragen.

Media

Nu The Wire Company apart is gepositioneerd vanuit de Verbruggen Groep heeft The Wire Company vrij baan om de stappen te zetten die ze nodig hebben om Nederland te veroveren met unieke systeemkasten met nog uniekere software. One step beyond!

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?

Ik neem graag contact met jou op!

Mark van Eijk