MediaTribe
LinkedIn Instagram

Togather Finance

Merk ontwikkeling

Positionering, branding & activatie

Uitdaging

Nooit meer wanbetalers of onvoldoende krediet om te kunnen investeren. Dat is een van geheimen van Togather, een unieke combinatie van de financiële kracht en knowhow van Channel Capital uit Londen en het geavanceerde it-platform van Cloud 9 Group. Sinds begin 2017 ondersteunt Togather groeiende mkb’ers om door te kunnen groeien. Dit nieuwe bedrijf werkt internationaal en daar hoort een gepaste uitstraling bij. Wij kregen de opdracht de naam te ontwikkelen en dat visueel vorm te geven in een krachtig logo met een dito huisstijl.

Strategie

Togather ontwikkelt voor haar klanten een stabiele cashflow, waardoor bedrijven gezond en krachtig kunnen opereren. Veel mkb’ers kunnen dit niet alleen en dus is samenwerking essentieel. De naam Togather verwijst hier naar. De puntkomma uit het logo voegden we toe om de merkbelofte extra kracht te geven. De functie van de puntkomma is immers het verbinden van datgene voor als achter dit leesteken.

Media

Na een geslaagde merkpresentatie in London, heeft MediaTribe op basis van de gezamenlijk ontwikkelde positioneringstrategie de lancering van dit unieke nieuwe merk op de Nederlandse markt begeleid. Momenteel behoort Togather tot een van de grootste factoraars van Nederland en slaan we binnenkort onze vleugels uit naar andere landen in Europa. We zijn trots op de vliegende start van ‘ons’ merk en kijken ernaar uit om Europa te veroveren.

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?

Ik neem graag contact met jou op!

Manouk van de Pauvort