MediaTribe
LinkedIn Instagram

Stage

Motion Graphic Design

(24-40 uur)

Waarom Comeback Enterprise?
Comeback Enterprise positioneert merken in diverse branches. Comeback Enterprise is opgesplitst in Comeback sports dat zich richt op de sportbranche en MediaTribe dat zich richt op de zakelijke dienstverlening. Met een enthousiast team zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat Comeback en MediaTribe inmiddels een prachtig klantenbestand hebben opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Plezier, aandacht en ambitie rekenen wij tot onze basis kernwaarden.

Waarden vanuit onze kern:
– Plezier
– Gedreven
– Onvervalst
– Dynamisch
– Verrassend

Kun jij je helemaal vinden in onze kernwaarden? Lees dan vooral verder wat wij verwachten van jou als upcoming motion grafisch designer en hoe onze samenwerking eruit gaat zien.

Jij:

  • steekt graag je handen uit de mouwen
  • bent nauwkeurig, zelfstandig, creatief, assertief
  • kan omgaan met stress en deadlines
  • hebt ervaring met After Effects, Premiere, Illustrator, Photoshop (Adobe CC)
  • bent 3e of 4e jaars student op een AV of media gerelateerde opleiding
  • bent woonachtig in omgeving Hoorn (is een pré)

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) Motion Graphic Design ben je onderdeel van de studio van Comeback sports en MediaTribe! Je ondersteunt ons team op de volgende manier:

Als Motion Graphic Designer (stage) wek jij ontwerpen en ideeën visueel tot leven. Je gaat vooral aan de slag met het maken van teaser video’s, trailers, documentaires en animaties (2D) voornamelijk voor online gebruik. Bijvoorbeeld een inhoudelijk verhaal vertalen naar storyboard en vormgeving (a.d.h.v een huisstijlhandboek van de klant) om het hierna te animeren en te presenteren. Door jouw leergierige en flexibele houding, zie je alles als een uitdaging.

WAT KRIJG JE TERUG VOOR JE ONGELOOFLIJKE LEERZAME INZET?
– Een super toffe werkplek in een inspirerend kantoor met energie collega’s.
– Een uitdagende stage met volop mogelijkheden om binnen een groeiend bedrijf te ondernemen
– Mogelijkheid tot brede persoonlijk een zakelijk ontwikkeling
– Een coach en persoonlijk ontwikkelplan
– Springplank voor je carrière
– Marktconforme stagevergoeding

Wij hechten veel waarde aan verdieping en aandacht voor de klant. Work hard, play hard, is onze werkcultuur. Ben je ervan overtuigd dat jij de Motion Graphic Designer bent die wij zoeken? Dan ben je van harte welkom om op gesprek te komen! We zijn uiteraard benieuwd wat je het liefst drinkt tijdens de vrijdagmiddag.

Interesse in deze stage? Stuur je curriculum vitae en motivatiebrief aan info@mediatribe.nl of bel voor meer informatie met 0229-706050.

Manouk van de Pauvort