MediaTribe
LinkedIn Instagram

“MediaTribe en Comeback Sports zijn onderdeel van Comeback Enterprise B.V.”

MediaTribe

MediaTribe. Creatief bureau voor positionering, branding en activatie.

Hoe zet je jezelf op de kaart tussen al die concurrerende bedrijven om je heen? Dan moet je eerst helder hebben wie je zelf bent en je doel bepalen. Positionering noemen wij dat.

Je bent wie je bent, en dat mag je laten zien aan de buitenwereld. Maar welke kleuren, welk design en welke tone of voice passen daarbij? Branding in onze taal.

Een mooi design of originele campagne die niemand ziet, mist z’n doel. Doelgroepen moeten wel bereikt worden met SEO, sponsored content, online marketing …. De boel in beweging brengen. We bedenken het en we voeren het uit. Activatie, ons derde speerpunt.

Comeback Sportmarketing

Comeback positioneert merken in de zakelijke dienstverlening en in de sportbranche. Vanuit onze full service houding bieden wij marketing en design als totaaloplossing aan, waarbij wij altijd het hoogst haalbare nastreven.We positioneren merken, creëren partnerships en ontwikkelen businesscases met positief resultaat.Met een enthousiast team van 12 professionals zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat Comeback inmiddels een prachtig klantenbestand heeft opgebouwd zowel nationaal als internationaal. Plezier, aandacht en ambitie rekenen wij tot onze basis kernwaarden. Bekijk de website.

MediaTribe
Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

T: 0229-706050

info@mediatribe.nl