Comeback Enterprise

/
Comeback Enterprise

Welkom bij onze unieke combinatie!

 

MediaTribe en Comeback Sports zijn onderdeel van Comeback Enterprise B.V.

Vernieuwend in creativiteit, kennis van strategische marketingcommunicatie in de breedste zin van het woord en een kei in het ontwikkelen van allerlei visuele en tekstuele producten. Wij van MediaTribe zijn drie jaar geleden begonnen in het Noord-Hollandse Hoorn en geloven heilig dat we met onze werkwijze van iedere bedrijfsnaam een ijzersterk merk maken dat haar doelgroep te allen tijde effectief bereikt en aan zich weet te binden.

Onze kernwaarden
Hadden we al gezegd dat creativiteit door onze aderen stroomt? Nou, bij deze! En daar zijn we trots op. Net als op het feit dat we graag inspireren, houden van duidelijke afspraken en werken met korte communicatielijnen. Verder staan we voor nuchterheid, een goede arbeidsrelatie en een Noord-Hollandse no-nonsense cultuur. Onze kernwaarden zijn dan ook bevlogen (‘there’s always time to launch your dream’), plezier (‘no fun, no glory’), onvervalst (‘what you see is what you get’), verrassend (‘great things never come from comfort zones’) en aandacht (‘tell me what you pay attention and I will tell you who you are’).

Kernwaarden
Logo Comeback

Comeback Sports
Sport is emotie! Comeback Sports is de mErketingspecialist voor organisaties en proposities binnen de sportbranche. Middels positionering, branding en activatie laten we jouw merk tot grote hoogte stijgen.

Vanuit onze full service houding bieden wij marketing en design als totaaloplossing aan, waarbij wij altijd het hoogst haalbare nastreven.

READY TO CHANGE YOUR GAME?

Lees meer over Comeback Sports