MediaTribe
LinkedIn Instagram

“The need for connection and community is primal, as fundamental as the need for air, water, and food.”

Dean Ornish

Campagnes

Een originele campagne of mooi design dat niemand ziet, mist z’n doel. Doelgroepen moeten bereikt worden met bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO), sponsored content, online marketing en andere communicatiemiddelen en dat moet vervolgens conversies opleveren zoals downloads, reviews, inschrijvingen, aanschaffingen en afspraken.

De boel in beweging brengen. 95% van ons gedrag vindt onbewust plaats en wordt aangestuurd door omgevingsfactoren. Bij het bedenken van activatie campagnes brengen we deze vooraf in beeld en nemen we de inzichten mee in de vormgeving en uitvoering van de activaties. We bedenken het en we voeren het uit.

Activatie. Ons derde speerpunt.

 

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk hier onze brochure.

Producten

Website ontwikkeling

Een website is een weerspiegeling van jouw bedrijf. MediaTribe gaat met jou in gesprek over de wensen en verwerkt deze in een wireframe. Hierin wordt inzichtelijk welke route de bezoeker kan afleggen en wat zij op welke pagina gaat zien. Op basis van de wireframes gaan wij alle pagina templates vormgeven die hierin voorkomen naar een webdesign. Hierin wordt de huisstijl doorgevoerd en worden teksten en afbeeldingen toegevoegd. Dit resulteert in een ontwerp die webdesigners vervolgens kunnen bouwen. Nadat het webdesign is gemaakt, kunnen onze developers aan de slag. Zij verwerken het webdesign in het gewenste CMS software. De besproken technische features worden hierin toegepast en de website wordt volledig geladen en klaargezet voor livegang.

SEO

Om organisch beter vindbaar te zijn via Google, moet de SEO van je website regelmatig gecheckt worden en bijgewerkt. Om de SEO score in kaart te brengen, moet eerst een webscan plaatsvinden. Hieruit zal duidelijk moet worden welke onderdelen anders ingesteld moeten worden en welke teksten herschreven moeten. De scan wordt uitgevoerd op de volgende onderdelen: algemene instellingen, technische analyse, zoekwoorden, content analyse en populariteit analyse. Na deze scan kunnen de actiepunten die daar uit voort vloeien opgepakt worden om de SEO van jouw website te verbeteren.

SEA campagnes en display advertising

Om beter vindbaar te zijn via Google, kan je SEA campagnes in gaan zetten. Tegen betaling wordt jij beter gevonden door klanten op bepaalde zoekwoorden of door middel van advertenties. Samen gaan wij op zoek naar de juiste zoekwoorden die jouw doelgroep bereiken en de juiste boodschap om de doelgroep te verleiden. MediaTribe zal de campagne proactief aansturen en advertenties designen aan de hand van gekozen contentkarakters

Leadgeneratie campagnes

Je wilt graag in contact komen met nieuwe potentiele klanten, maar weet niet hoe je dit online kunt doen. Een van de manieren is door middel van een leadgeneratiecampagne. Deze campagne wordt ingezet om potentiele klanten te verleiden om hun gegevens bij je achter te laten. Jij kan vervolgens persoonlijk contact met ze opnemen om jouw product te verkopen.
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van Leadgeneratie. Dit kan door middel van je website, social media, een fysieke flyer en op nog veel meer manieren. Samen gaan wij op zoek naar het middel dat het beste bij jouw doelgroep en het doel van de campagne past. Daarna wordt de boodschap opgesteld en wordt deze in een design gegoten. Tot slot wordt de campagne gelanceerd en gemonitord om het gewenste resultaat te behalen.

Event marketing

Kom met je doelgroep in verbinding en creëer betrokkenheid!!  Door toegevoegde waarde en beleving aan je merk toe te voegen op events zal je impact maken op je doelgroep. Een event waarmee jouw merk geassocieerd wordt. Nadat de doelstelling, doelgroep en beschikbaar budget bekend is starten wij met een brainstorm om tot hét idee te komen. Vervolgens start de idee evaluatiefase, waarin een selectie van de beste ideeën worden verrijkt en vervolgens in concept bij de klant gepresenteerd worden. Wanneer er een idee gekozen is, werken wij deze verder uit voor realisatie in een plan van aanpak.

Bekijk hier de aftermovie van de Rabobank Zomerpop activatie

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?

Ik neem graag contact met jou op!

Floor Schouten

Gerelateerde projecten

Rabobank Zomerpop

Activatie

Rabobank esport activatie

Activatie

Rabobank Hoornse Stadsfeesten

Activatie