No Bullsh*t sportcoaching

/
/
No Bullsh*t sportcoaching
Benito

Het doel

Het is de missie van Benito Maij om atleten te helpen in het bereiken van hun onmogelijke sportprestatie. Hij werkt met sporters die toegewijd zijn om dominant en succesvol te zijn in hun sport en bereid zijn om tijd, geld en energie te steken in het systematisch produceren van resultaten. Het coachingstraject is zwaar, pittig en hard, maar alles om het beste uit de sporter te halen. 

De oplossing

Tijdens sessies met Benito Maij zijn wij achter de ruwe kant van zijn coaching gekomen. Het heet niet voor niks No Bullsh*t Coaching. Benito vertelde tijdens deze sessies: “Dit is een systeem, geen reeks willekeurige coachingsgesprekken. Als je je lichaam zou willen transformeren, zou het erg onverstandig en onvolwassen zijn om aan te nemen dat pijn betekent dat er iets mis was. Je moet ongemak verwachten, er niet voor terugschrikken of ervoor wegrennen.” Dit zijn wij gaan vertalen naar een nieuwe huisstijl en een doorvoering in zijn website.

Benito

Het resultaat

Na een aantal brainstormsessies met ons team hebben we de nieuwe visuele identiteit ontworpen. Die draait om het realiseren van een killer-mentaliteit en kunnen presteren onder druk, vertaald naar een nieuw logo, een nieuwe beeldtaal en bijbehorende huisstijl. Benito Maij No Bullsh*t Coaching is er meer dan klaar voor om sporters te helpen op hun weg naar dé gouden medaille op de Olympische Spelen.

Logo Benito Maij

Benito Maij, eigenaar No Bullsh*t sportcoaching

”Ik heb van dichtbij gezien welke uiteenlopende creatieve producten MediaTribe maakt. Een creatief brein werkt en denkt anders. Het ziet verbindingen en mogelijkheden in het onmogelijke en creëert als geen ander de boodschap die het eindresultaat vertaalt. Dat het daarnaast een fantastische groep mensen is die naar je luisteren en vanuit jouw gedachte willen werken, maakt MediaTribe compleet.”