Passi – IRONMAN

/
/
Passi – IRONMAN

Het doel

Rabobank West-Friesland heeft het product Passi: blits, gaaf en geld verdienen met je talent. Het is de nieuwe pinpas die hoort bij de Rabo Jongeren Rekening voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar. En het leuke is, dat er in deze pinpas meer zit dan je denkt. Je kunt er natuurlijk mee betalen, maar er is meer! PASSI is talent ontwikkelen én inspiratie om geld te verdienen. Rabobank West-Friesland wilde nieuwe leden werven voor Passi via zichtbaarheid en activatie rondom het evenement IRONMAN. Een activatie waarbij het thema ‘gaming’ centraal stond.

De oplossing

Jonge gamers tussen de 12 en 17 jaar uit West-Friesland werden uitgenodigd om in de stand van Rabobank om mee te doen aan de Passi Esport Battle. Hiervoor waren eSporters Renzo Oemrawsingh (Fortuna Sittard), Aristote Ndunu (AZ) en Frank van der Slot (eDivisie) aanwezig. De tieners mochten de challenge aangaan door tegen een van hun helden te spelen. Alle aanwezige jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar kregen een flyer mee voor het openen van een Passi-account. Daarnaast zijn vliegtuigjes ingevuld, waarbij de jongeren kans konden maken op een prijzenpakket, waaronder een Passi-gamecontroller.

Voeding
Om ook het thema Voeding terug te laten komen tijdens IRONMAN werden er (No) energy cookies geregeld. Gemaakt van havermout en speltbloem van de Schiedamse molens die malen op eigen windkracht, 100% plantaardig, gevuld met cranberries, dadels, abrikozen, zonnepit en kokos en ashwagandha (een Indiaans kruid dat een gunstig effect heeft tegen stress en vermoeidheid). Gebakken met de restwarmte/energie van de ovens. Hiervan zijn +- 2.000 stuks uitgedeeld in de stand en in de vipruimte.

Het resultaat

59k

Bereik online

27

Deelnemers

27

Formulieren ingevuld